Συνδεθείτε μαζί μας

Δύο υπερσύγχρονοι υπερηχοτομογράφοι στη «φαρέτρα» του «Αγίου Σάββα»

Συνεχής και συνεπής παραμένει διαχρονικά η στήριξη του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου προς προς το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Α.Ο.Ν.Α.) «Ο Άγιος Σάββας».

Με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από  άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση στον τομέα της υγείας, το Ελληνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο δώρισε αυτή τη φορά δύο υπερσύγχρονους υπερηχοτομογράφους, τον έναν στο γυναικολογικό τμήμα του Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας» και τον άλλον στο  ακτινοδιαγνωστικό παράρτημα του Νοσοκομείου, στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος»

 Ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου με ακτινοδιαγνωστικά μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας δίδει τη δυνατότητα για καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ασθενών και παρέχει εχέγγυα για ακόμα πιο ασφαλή και έγκυρη ιατρική διάγνωση και εξαγωγή ιατρικών πορισμάτων, στοιχεία που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με την περαιτέρω θεραπεία του ασθενή.

Οι άοκνες προσπάθειες, ο ζήλος, η επιμονή, η μεθοδική δουλειά τόσο του Προέδρου του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου κ. Μιχάλη Βροντάκη όσο και όλων των μελών του Δ.Σ., Γεώργιου Ανδρουλάκη, Απόστολου Βλάχου, Διονύσιου Μαρινάκη, Αργυρούς Φασουλάκη, Νίκου Μπρατσιώτη, Βασίλη Γολεμάτη, Γεώργιου Ζωγράφου, Σπυρίδωνα Βρέλλη, Βασιλικής Μαρμαρά και Γεώργιου Σωτηρόπουλου, δημιουργούν “μικρά θαύματα” και δίνουν ώθηση στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας» για συνεχή βελτίωση των παροχών υγεία προς τους ασθενείς του που τόσο τις έχουν ανάγκη.