Συνδεθείτε μαζί μας

Nικόλαος Χούλης

 

O Nικόλαος Χούλης είναι  Ομότιμος Καθηγητής Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το λίπος του ψαριού και ιδίως τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν, αποτελούν σπουδαίο παράγοντα της διατροφής μας και συνεισφέρουν στην καλυτέρευση της υγείας μας!
Yγιεινές τροφές είναι οι εξειδικευμένες στη διατήρηση ή βελτίωση της υγείας, θα πρέπει δε να βασίζονται στη φύση!
Είναι απαραίτητες και μερικές πληροφορίες ως προς το τι θα πρέπει να προσέχει κάποιος που πρόκειται να χρησιμοποιήσει εμφιαλωμένο νερό!
Ο πόνος ανακουφίζεται με την χορήγηση φαρμάκων που χαρακτηρίζονται ως παυσίπονα και τα οποία δρουν ποικιλοτρόπως